Pravni pouk za uporabo spletne strani

 • Uporabnik spletne strani (v nadaljevanju: uporabnik) www.monting-sk.si, se šteje za obveščenega s temi pogoji uporabe v trenutku, ko začne aktivno dostopati do podatkov na spletni strani.
 • Vsebine na spletni strani www.monting-sk.si in na vseh njenih podstraneh so avtorsko zaščitene. Za vsako uporabo vsebin izven njihovega osnovnega namena je potrebno pridobiti predhodno pisno soglasje MONTING SK. Namen izhaja iz splošno uveljavljenih načel, pravil in običajev uporabe svetovnega spleta ter informacijske tehnologije. Za več informacij pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..
 • Uporaba fotografij z vdelanim logotipom MONTING SK je dovoljena brez soglasij v kolikor je fotografija ohranjena v izvirnem stanju oz. ko se logotipa iz fotografije ne odstranja, ne prekrije ali izreže, skratka kadar je logotip MONTING SK jasno viden in ko je jasno razvidno tudi, da je na sliki prikazan izdelek ali drug motiv povezan s podjetjem MONTING SK. V primeru uporabe fotografije z logotipom je potrebno pred objavo zgolj postati obvestilo oz. namero o uporabi, ki naj vsebuje ime in priimek uporabnika in informacije o tem, v kateri publikaciji bo fotografija uporabljena in kdaj bo publikacija izdana, in sicer na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Zaželeno je, da po objavi publikacije, v kateri je bila naša fotografija uporabljena, na naš naslov pošljete en (1) tiskan izvod le te.
 • Uporaba logotipov MONTING SK, ki so objavljeni na tej strani je dovoljena izključno v skladu s pravili za uporabo in zgolj za namene, ki ne škodujejo podjetju MONTING SK.
 • Skrbnik spletne strani www.monting-sk.si bo s potrebno skrbnostjo poizkušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov in si hkrati pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta.
 • MONTING SK v nobenem primeru ne odgovarja za napake na strani www.monting-sk.si. Spletna stran je namenjena zgolj informiranju javnosti o dejavnosti podjetja in nudi določene informacije o podjetju (podatki, kontakti, itd.), točnost teh podatkov ni garantirana.
 • Uporabnik soglaša z uporabo osebnih podatkov za namene oglaševanja ali raziskav v trenutku, ko svoje podatke posreduje. Za odjavo od vsebin ali za prekinitev uporabe osebnih podatkov mora uporabnik s pisnim sporočilom od skrbnika zahtevati prekinitev aktivnosti (opt-out) v skladu s SPP (spodaj).
 • Za vse podatke posredovanje po elektronski poti skrbnik zagotavlja spoštovanje zasebnosti in informacijske varnosti, v obsegu ter na način, kot je običajno za primerljive dejavnosti.
 • Za varovanje posebej občutljivih podatkov mora poskrbeti pošiljatelj. Skrbnik prevzame odgovornost za posredovane podatke zgolj takrat, ko so posredovani na ustrezen način.
 • Hramba podatkov se izvaja v skladu z veljavno slovensko zakonodajo.
 • Ostali logotipi ali blagovne znamke, ki so uporabljene ali omenjene na spletni strani www.monting-sk.si in ki niso v lasti MONTING SK so v lasti njihovih avtorjev.
Get a discount by using the new hostgator coupon and check out one of the best poker sites party poker
SGS ISO9001 uas logo AAA 2020 si Gazela logo 102

OPOZORILO: Ta stran uporablja piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Če ne spremenite nastavitve vašega internetnega brskalnika, se z uporabo piškotkov strinjate.

ZAPRI
© 1995-2021 | MONTING SK d.o.o. | Pravni pouk
+386 (0)3 734 34 80 | info@monting-sk.si