Cilji podjetja

Knez SilvesterSilvester Knez, ustanovitelj in solastnik podjetja (foto: FINANCE)Cilji za v prihodnje so: nadaljnje izpopolnjevanje in posodabljanje strojno-tehnološke opreme, del zaslužka pa vlagati v razvoj novih lastnih proizvodov ter iskanje inovativnih rešitev in izboljšav za obstoječe proizvode.

Naš cilj je zmerna rast, predvsem v smislu povečanja dodane vrednosti, sama širitev pa omejeno. Želimo samostojno obvladati projekte, kupcem pa zagotavljati le najvišjo kvaliteto in se držati dogovorjenih dobavnih rokov.

Naš cilj je tudi širitev proizvodnih prostorov. V ta namen smo v letu 2013 odkupili cca. 7.500 m2 zazidljivih površin, na katerih z letom 2014 pričnemo z gradnjo še treh proizvodnih objektov, in sicer:

  • Montažna hala velikosti cca 1.600 m2 s skladiščem, ki bo namenjena sestavi ter testiranju tehnološke opreme, ki jo dobavljamo našim kupcem
  • Hala namenjena peskanju vseh vrst materialov in barvanje v pogojih, ki bodo ustrezali najvišjim zahtevam
  • Hala za razrez materialov: plazma, vodni curek in laser

 

Investicija v te objekte bo predvidoma končana v letu 2015. Ta investicija nam bo omogočala kvalitetno vodenje procesa proizvodnje, od razreza do montaže za velike projekte, ki jih izvajamo. Predvsem pa se bomo znebili potrebe po improvizaciji, izboljšali se bodo delovni pogoji vseh zaposlenih, izboljšala se bo produktivnost in s tem naša konkurenčnost na globalnem trgu, kjer se želimo še bolj utrditi. Paralelno s to investicijo nabavljamo tudi sodobni obdelovalni stroj – 5-osni kombinirani stružno-rezkalni center OKUMA VTM-1200YB za obdelovance do Ø1200 x 1000 mm, kar nam bo dalo še večjo konkurenčno prednost pri izdelavi najzahtevnejše opreme, ki jo brez takih strojev ni mogoče izdelati.

Do sedaj smo pretežni del dobička vlagali v objekte in strojno opremo, sedaj pa smo ocenili, da je nujno del zaslužka vložiti v razvoj in se kadrovsko okrepiti v tej smeri. To nam narekuje nenehno cenovno zaostrovanje na globalnem trgu. Le v razvoju lastnih tehnološko zahtevnih proizvodov, katerih proizvodnjo nam bo omogočala naša sodobna tehnološka oprema, vidimo našo prihodnost.

(april 2014)

Get a discount by using the new hostgator coupon and check out one of the best poker sites party poker
SGS ISO9001 uas logo AAA 2020 si Gazela logo 102

OPOZORILO: Ta stran uporablja piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Če ne spremenite nastavitve vašega internetnega brskalnika, se z uporabo piškotkov strinjate.

ZAPRI
© 1995-2021 | MONTING SK d.o.o. | Cilji podjetja
+386 (0)3 734 34 80 | info@monting-sk.si